ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺷﮑﺮ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮔﻼﺏ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺣﺪﻭﺩﺍً ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﻪ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﻣﯿﻮﻩﺧﻮﺭﯼ ﺍﺯ ” ﺣﻠﻮﺍ “ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﺍﺷﺖ . ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺮ، ﻣﻌﺎﺩﻝ 240 ﮔﺮﻡ . ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ، ﺟﻤﻌﺎً ﻣﻌﺎﺩﻝ 240 ﮔﺮﻡ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮔﻼﺏ، ﻣﻌﺎﺩﻝ 50 ﮔﺮﻡ . ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ، ﻣﻌﺎﺩﻝ 200 ﮔﺮﻡ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺗﻔﻠﻮﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ برای خواندن روی ادامه مطلب کلیک کنید

 ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢﮐﻢ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﻟﮏ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻣﺮﺗﺐ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ . 10 ﺍﻟﯽ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺁﺭﺩ ﮐﻤﯽ ﻗﻬﻮﻩﺍﯼ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺧﺎﻣﯽ ﺁﺭﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ ‏( ﺑﻮﯼ ﺣﻠﻮﺍ ﺩﺭ ﻣﯽﺁﯾﺪ ‏) . ﻫﺮ ﭼﻪ ﺭﻧﮓ ﺁﺭﺩ ﻗﻬﻮﻩﺍﯼ ﭘﺮﺭﻧﮓﺗﺮ ﺷﻮﺩ، ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺣﻠﻮﺍﯼ ﺗﯿﺮﻩﺗﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﺍﺷﺖ .

ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﺁﺏ، ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺮ ﻭ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺳﯿﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﯾﺪ . ﺳﭙﺲ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﮔﻼﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﺷﻌﻠﻪ ﺯﯾﺮ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺁﺏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﮐﻢﮐﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ، ﻫﻢ ﻣﯽﺯﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ . ﺳﭙﺲ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻩ، ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﻭ ﺍﺻﻄﻼﺣﺎً ﺣﻠﻮﺍ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻩ، ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﺑﺎ ﻧﻮﮎ ﻗﺎﺷﻖ ﯾﺎ ﺗﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﺮﺩ . ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﺏ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ، ﺩﺭ ﺣﻠﻮﺍ ﺷﯿﺮ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ‏( ﺑﺎ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮ ﮐﻤﺘﺮ ‏) ﺭﯾﺨﺖ ﻭ ﺣﻠﻮﺍﯼ ﺯﺭﺩﺭﻧﮓ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩ . ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﯾﮏ ﺳﺎﻧﺖ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﻧﻮﮎ ﭼﺎﻗﻮ ﺷﮑﻞ ﮔﻠﺒﺮﮒ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ، ﺭﻭﯼ ﺣﻠﻮﺍﯼ ﺗﯿﺮﻩ ﺭﺍ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﺮﺩ . ﺑﻨﺎ ﺑﺮ ﺫﺍﺋﻘﻪﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﯾﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﺮﺩ . ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺣﻠﻮﺍ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﮐﻞ ﺣﻠﻮﺍ ﺣﺪﻭﺩﺍ 3600 ﮐﯿﻠﻮﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ . ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﻣﯿﻮﻩﺧﻮﺭﯼ ﺣﻠﻮﺍ ﺣﺪﻭﺩﺍ 1200 ﮐﯿﻠﻮﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ . ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺣﻠﻮﺍ ﺣﺪﻭﺩﺍً 110 ﮐﯿﻠﻮﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ . ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺣﻠﻮﺍ ﺣﺪﻭﺩﺍً 40 ﮐﯿﻠﻮﮐﺎﻟﺮﯼ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ